dėkojame..

Artimiausiu metu su jumis susisieksime.

parašykite mums..

Papasakokite mums, ko ieškote ir mes padėsime pasiekti jūsų tikslus.

Norite greito atsakymo?

Rašykite: simas@promotion.lt

Mes atnaujinome savo tinklapį!

Nauja promotion.lt svetainė

Mes atnaujinome savo tinklapį! Mes sekame naujoves ir norime būti šiuolaikiški, todėl prieš kelis mėnesius nusprendėme, jog atėjo tinkamas laikas atnaujinti savo tinklapį. Praleidę nemažai darbo valandų jį tobulindami ir išgėrę kelis šimtus puodelių kavos, pasiekėme rezultatą kuriuo galime didžiuotis. Kiekvienas iš komandos narių prisidėjo savo geriausiais darbais ir mintimis: pradedant dizainu, vartotojų analize bei programavimu ir turinio pildymu. Šis darbas tiksliai atspindi mūsų komandos talentus.

Video ir lengvumo jausmas, įkvėpiantis gyvybės mūsų tinklapiui
Kurdami lengvesnį ir stilingesnį mūsų tinklapį, panaudojome vaizdinius elementus kurie viso turinio užkrovimo metu yra išskaidomi. Rezultatas – malonus puslapio rodymas net, kol tinklapis nėra visiškai užsikrovęs. Praktinės pusė – vartotojo resursų ir laiko taupymas, nekraunant turinio, kurio vartotojas dar nemato. Norėdami įkvėpti gyvybės mūsų interneto svetainei, pridėjome paprastos, bet šaunios HTML5 animacijos ir video medžiagos. Iššūkis buvo išlaikyti puslapį lengvą, vizualų ir perteikti informaciją vaizdu. Esame patenkinti sprendimu – o jei dar nematėte, galite ir jūs pasigrožėti sukurtais video, kuriuose atvaizduojamas mūsų darbas ir jo rezultatai.

Turinio strategija
Kas pirmiau atsirado – višta ar kiaušinis? Taip galima diskutuoti, kas yra svarbiau tinklapio kūrime: turinys, ar dizainas? Ar reikėtų kurti dizainą pagal turinį, ar įtalpinti turinį pagal tai, kaip leidžia dizainas? Mes tikime, kad geriausi tinklapiai prasideda nuo turinio strategijos. Netgi, jeigu „strategija“ yra krūva paveiksliukų su keliomis frazėmis ant lapelio popieriaus, perteikiančiomis svarbiausią mintį – ji turi būti perteikta.

Mes turime du bendrus tikslus puslapio turiniui:

  • Perteikti mūsų paslaugų privalumus su kiek įmanoma mažiau žodžių
  • Parodyti vaizdus, perteikiančius mūsų sugebėjimus ir talentą

Rezultatas yra neperkrautas, nesudėtingas skaityti turinys, perteikiantis informaciją tinklapio lankytojams, nepriversdamas jų praleisti per daug laiko skaitant pastraipą po pastraipos.

Esate kitos nuomonės? Mes mielai ją išgirsime. Susisiekite su mumis.