dėkojame..

Artimiausiu metu su jumis susisieksime.

parašykite mums..

Papasakokite mums, ko ieškote ir mes padėsime pasiekti jūsų tikslus.

Norite greito atsakymo?

Rašykite: simas@promotion.lt

Dažniausios interneto svetainių klaidos

Top4 problemos kurios labiausiai trikdo vartotojus.

Atvesti lankytoją į jūsų interneto svetainę yra viena. Jį išlaikyti, visiškai kas kita. Kai lankytojas užsuka į jūsų interneto svetainę, turite keliata akimirkų, kad patrauktumėte jo dėmesį. Štai kodėl patrauklus ir originalus dizainys yra taip svarbu. Tačiau po to vartotojo sprendimą pasilikti jūsų svetainėje ar ne, lemia kiti aspektai. Suklysite juos pateikiant vartotojui ir jis niekada nebesugrįš pas jus.

1. Lėtai užsikraunantis turinys
Šiandienos interneto vartotojai žino ko nori ir to jie nori dabar. Lėtai užsikraunantys puslapiai neigiamai veikia jo lankytojus ir sudaro pasenusio, ar neprižiūrimo tinklapio įvaizdį. Neoptimizuotas programinis kodas, netinkamai apdoroti video įrašai, ar nuotraukos, lėtas serverio darbas. Visa tai privers jūsų lankytojus laukti, kol krausis jūsų interneto svetainės puslapiai.

2. Paini navigacija
Nors visi norime turėti originalų ir patraukiantį akį interneto svetainės dizainą, tačiau taip pat svarbu nepamiršti apie puslapio navigaciją. Lankytojai yra įpratę prie navigacijos elementų ir jų ieško pagal nuojautą, tad neslepkite jos nuo jų. klausimas lieka tik ką pasirinkti, horizontalų menu tinklapio viršuje, ar vertikalų tinklpio kairiame šone. Šį klausimą palikite dizaineriui kuris kurs jūsų tinklapio prototipą.

3. Neaktualus turinys
Tinklapio turinys yra labai svarbus ne tik SEO aspektu, tačiau ir vartotojų. Pasenęs, ar neatnaujinamas turinys turės neigiamos įtakos svetainės lankytojams ir sugrįžtančiams vartotojams. Pasirūpinkite, kad jūsų tinklapio turinys būtų puikiai parašytas, atnaujintas ir patiktų jūsų lankytojams.

4. Problemos atsiskaitant
Jūsų lankytojas liko patenkintas, kaip kraunasi interneto svetainė. Jis lengvai rado norimą prekę, ar paslaugą, ir galiausiai apsisprendė ją įsigyti. Tačiau jei pirkimo žingsnių yra per daug, jie yra painūs ir varginantys, apmokėjimo būdas yra nesaugus, o pristatymo sąlygos neaiškios, didelė tikimybė, kad jūs praradote pirkėją. Pasirūpinkite, kad atsiskaitymas būtų greitas, patogus ir saugus, kad jūsų klientas ne tik įsigytų šią prekę, tačiau užsuktų vėl ir vėl.

Jei jūsų interneto svetainė, ar el. parduotuvė turi vieną, ar visas išvardintas problemas, susisiekite su BUSINESS PROMOTION komanda ir mes patarsime ir padėsime išspręsti šias problemas.