dėkojame..

Artimiausiu metu su jumis susisieksime.

parašykite mums..

Papasakokite mums, ko ieškote ir mes padėsime pasiekti jūsų tikslus.

Norite greito atsakymo?

Rašykite: simas@promotion.lt

Kaip išsirinkti tinkamiausią TVS?

Turinio valdymo sistemų apžvalga.

Tinklapio platformos ir TVS (turinio valdymo sistemos) pasirinkimas jūsų verslui gali būti tikras iššūkis. Iš tiek daug galimybių – SilverStripe, Wordpress, Magento, PrestaShop, Joomla, Drupal – išvardinta tik keletas, tačiau kuris variantas tinkamiausias? Neteisingas pasirinkimas gali kainuoti laiką, pinigus, kitus jūsų ir jūsų verslo resursus. Taigi, yra būtina pirmuoju žingsniu nesuklysti. Mes išskyrėme keturis svarbiausius klausimus, kuriuos jūs turėtumėte užduoti sau, prieš nuspręsdami.

1. Kokią funkciją atliks jūsų interneto svetainė?
Tol, kol kai kurios platformos yra pritaikomos skirtingoms aplikacijoms ir verslo funkcijoms, kitos yra skirtos tik konkrečiai sričiai. Pavyzdžiui – Magento yra konkrečiai nukreipta į el. parduotuvių tinklapius, o SilverStripe ir WordPress platformos atitinka daug skirtingų verslo poreikių – nuo informacinio iki el. pardavimų ir blog'ų.

2. Ar dizainas yra lankstus?
TVS, kurią jūs išsirinksite, turi būti pakankamai lanksti šiandieniniams ir būsimiems jūsų verslo poreikiams. Įsitikinkite, kaip lengva, ar sudėtinga bus pridėti straipsnius, pradinius puslapius ir papildomus produktų puslapius. Kartu augant jūsų įmonei bei jos pasiūlai, jūsų tinklapis turi turėti lankstumą plėstis kartu.

3. Kaip veikia marketingo integracija?
Apmąstykite, kaip tinklapio platforma, kurią naudosite, galės išpildyti jūsų marketingo poreikius. Ar ji gali išsaugoti lankytojus su prisijungimo bei registracijos formomis? Ar ji turi galimybę tiksliai fiksuoti lankytojų srautą ir elgesį? Ar galite lengvai integruoti specialius pasiūlymus, pristatymo nuolaidas ir pardavimo informaciją?

4. Ar platforma yra patogi naudojimui?
Trumpai tariant, jeigu jūsų internetinė svetainė nėra patogi naudoti, tada jūs gaišite savo laiką. Pagalvokite ne tik apie tai, ko jums reikia šiandien, bet taip pat ir ateityje. Ar bus paprasta pridėti ir redaguoti turinį, kartu su nuotraukomis bei video. Kitas veiksnys yra nustatymai – ar keičiantis poreikiams, bus lengva atnaujinti ir pakeisti tinkamus nustatymus.

Nors mūsų komanda dirba su daugybe turinio valdymo sistemų, mes dažniausiai rekomenduojame SilverStripe TVS. SilverStripe siūlo intuityvų TVS, galingą plėtros struktūrą ir talpinimo aplinką, kuri yra lengvai pritaikoma individualiems poreikiams, veikia sklandžiai, saugiai ir patikimai.

Jei norėtumėte plačiau aptarti jūsų tinklapio TVS reikalavimus, susisiekite su BUSINESS PROMOTION komanda šiandien.