dėkojame..

Artimiausiu metu su jumis susisieksime.

parašykite mums..

Papasakokite mums, ko ieškote ir mes padėsime pasiekti jūsų tikslus.

Norite greito atsakymo?

Rašykite: simas@promotion.lt

PrestaShop, OpenCart, CS-Cart

El. komercijos turinio valdymo sistemų apžvalga

Kai kalba pasisuka apie atvirojo kodo platformas skirtas el. prekybai, žmonės dažniausiai pamini Magento, ar Joomla. Tačiau yra ir kitos platformos, ilgiau ar trumpiau gyvuojančios.

PrastaShop, OpenCart ir CS-Cart.

OpenCart yra nemokama ir lengvai naudojama turinio valdymo sistema (TVS), tačiau ji neturi aukštų rekomendacijų produktams dėl tam tikrų apribojimų. Pirmiausia, sistemos kodo pasikartojimas sulėtina konfigūravimą ir gaišina laiką, kai kiekvienas formos laukas atskirai kreipiasi į seną PHP. Antra, duomenų bazė beveik neturi kešavimo (caching) išskyrus kai kuriems vidiniams sistemos (back-end) puslapiams. Bet ne išoriniams. Toliau kalbant, OpenCart sistema turi bėdų su šablonais, nes ji elgiasi su kiekvienu atskiru turinio bloku puslapyje, kaip su moduliu. Todėl, norint pridėti paprastą turinio elementą, reikia sukurti modulį, kas reikalauja atlikti daug žingsnių vidiniame ir išoriniame kode.Dėl ankstesnių priežasčių – OpenCart yra mažiau, plėtojama palyginus su Magento, ar PrestaShop ir tai priverčia CSS ir Javascript kodus siųstis dideliais kiekiais. Be to, OpenCart turi problemų su skriptų atnaujinimu, kai išleidžiami ar atnaujinami kokie plugin'ai. Jie kartais meta klaidų pranešimus arba visai neveikia. El. parduotuvės kūrėjui tai užima nemažai laiko sutvarkyti klaidas. Bendrai tariant, sistema kažkaip veikia, tačiau norėtusi tobulesnės.

CS-Cart panaši į kitas platformas. Šis internetinis pardavimo sprendimas, siūlomas nemokamai. Šiuo metu yra virš 30,000 parduotuvių, naudojančių CS-Cart. Ši sistema yra tinkamesnė mažmeninei prekybai su paprastu tinklapiu, nes ji neturi tiek funkcionalumo, kaip tarkim Magento. Be to, vienas iš blogiausių šios TVS savybių yra lėtas krovimo greitis. Vartotojas privalo laukti, kol produktas pasirodys. Tai reiškia, kad lankytojas greičiau paliks tinklapį. Ir verslui tai yra didžiulė problema. Neskaitant to, CS-Cart palaikymo sistema susilaukė nemažai blogų atsiliepimų dėl neteisingų sprendimų ar lėtų atsakymų. Šios priežastys sumažina sistemos reitingą internetinių pardavimų rinkoje.

PrestaShop tai yra apsipirkimo platforma su milžiniška internetine bendruomene kartu su daugiau nei 150,000 internetinių parduotuvių. Neskaitant, kad ši sistema yra lengvai pritaikoma ir yra virš 3,500 modulių bei šablonų kuriuos galima įsigyti, PrastaShop nėra aukščiausiai vertinama dėl mažesnio pritaikymo SEO, kas šiandien yra vienas iš svarbiausių faktorių rinkoje. Kalbant apie saugumo spragas, pataisymų atnaujinimai yra vieni iš svarbiausių tiek programuotojams, tiek vartotojams. Klaidų pataisymai yra išleidžiami kiekvienam, todėl senesnėse versijose tai gali sukelti saugumo plyšių. Netgi pati sistema gali nustoti veikti dėl automatinių atnaujinimų, jei ankstesnės klaidos nėra pataisytos. Laimei PrestaShop kūrėjai tuo pasirūpino naujoje versijoje (1.6) ir šis galvos skausmas lieka praeityje. Bendrai tariant, PrastaShop yra priimtiniausias pasirinkimas ir labiausiai tinkamas mažam verslui ar tiems, kurie nori gauti didžiausią grąžą investavę į el. parduotuvę. 

Galiausiai, pasirinkti teisingiausią atvirojo kodo platformą verslui ne visiškai priklauso nuo to, kiek populiari ji yra. Tai turėtų priklausyti, kaip geriausiai ji patenkina jūsų poreikius ir konkrečią situaciją. Susisiekite su BUSINESS PROMOTION komanda ir mes ne tik patarsime jums el. komercijos klausimais, tačiau pasiūlysime jums priimtiniausią sprendimą jūsų verslui.